onsdag 25. september 2013

Kodenavn Hunter - Sesong 1 & 2 - Platekompaniet - Film

Kodenavn Hunter - Sesong 1 & 2 - Platekompaniet - Film

DVD

 
Kodenavn Hunter -  Sesong 1 & 2
19900
Kjøp Kodenavn Hunter -  Sesong 1 & 2

På lager
Sendes vanligvis innen 24 timer
Kodenavn Hunter - Sesong 1 & 2
 
TV-serien Kodenavn Hunter er en av NRKs aller største krimsuksesser. I denne samleboksen får du begge sesongene av den populære spenningsserien med Ane Dahl Torp og Mads Ousdal i hovedrollene.

Sesong 1
En rutinepreget fangetransport snur livet på hodet for Bjørn (Ousdal). Transporten blir brutalt kapret, og i det voldelige sammenstøtet mister broren livet. Politiets etterforskningsgruppe, kalt Hunter ,vil gjerne ha ham med på laget, men Bjørn må takke nei - han har mer enn nok med å holde familien sammen etter tragedien. Men når Bjørn oppdager at broren hadde hemmeligheter han ikke ante noe om, ledes han inn i en etterforskning i grenselandet mellom arbeid og en personlig vendetta.

Sesong 2
En antatt selvmordsbomber blir skutt på Stortinget T-banestasjon i Oslo, etter at politiet har mottatt et anonymt tips på telefon. Pressen får fatt i bilder fra aksjonen, og skandalen er et faktum. Politiet gjør imidlertid oppsiktsvekkende funn på liket, så oppsiktsvekkende at Huntergruppen med Dan Wester og Bjørn Rønningen i spissen kalles sammen nok en gang. Hunter og PST starter nå en jakt som tar dem fra prostitusjonsmiljøet i Norge til krigsprofitører i Sverige - og til slutt til politiske sirkler og fredsforhandlinger i Afrika.

SKUESPILLERE

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar