torsdag 29. mai 2014

Sammendrag, Tromsø - Mjøndalen 1-1 Se mål og høydepunkt fra kampen!

Tok poeng i nord

Heltemodig innsats sikret Mjøndalen 1-1 og ett poeng etter å ha kommet dårlig igang i toppkampen mot Tromsø.
TROMSØ: Morten Sundli headet en avklaring rett i beina på Zdenek Ondrasek, som fikk en enkel oppgave med å sende hjemmelaget i ledelsen etter ti minutter.

Et tamt MIF-lag så ut til å få det tungt borte mot opprykksfavoritten.
Men så flyttet Vegard Hansen mannskapet lengre opp på banen, og bruntrøyene så i store deler av kampen ut som et lag som kommer til å kjempe i toppen gjennom hele sesongen.

Sesongens andre

Martin Strange utlignet med en strålende avslutning like før det var spilt en halvtime på Alfheim, etter en periode hvor Mjøndalen virkelig kjørte kampen.
Målet var forsvarsspiller Stranges andre for sesongen, etter at han ble matchvinner på overtid mot Nest Sotra tidligere i år.
I andreomgang jevnet kampen seg ut, men Mjøndalen fremsto solide til tross for flere rokeringer grunnet en skade på Morten Sundli.
Begge lagene hadde store muligheter til å avgjøre kampen den siste halvdelen av andreomgang, men det ble ikke flere mål i toppoppgjøret.
Etter kampen ligger Mjøndalen på tredjeplass 21 poeng, like mange poeng som Tromsø. Sandefjord leder førstedivisjon, fire poeng foran opprykksrivalene.
Sammendrag, Tromsø - Mjøndalen 1-1